Ελληνικά online φαρμακεία χωρίς έξοδα αποστολής (μεταφορικά)

από Σπύρο Λ.

Ο χώρος του online φαρμακείου έχει μεγαλώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Όλο και περισσότεροι χρήστες – πελάτες, αναζητούν online φαρμακεία ώστε να κάνουν εύκολα, γρήγορα και γιατί όχι πιο φτηνά τις αγορές τους σε προϊόντα τα οποία μπορούν να αποσταλθούν στην πόρτα του σπιτιού τους.

Έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα από χρήστες που ψάχνουν να βρουν online φαρμακεία τα οποία έχουν δωρεάν έξοδα αποστολής (μεταφορικά).

Γι’ αυτό το λόγο η ομάδα του farmakeio365 έψαξε το ελληνικό διαδίκτυο ακριβώς για να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα: ποια είναι τα online φαρμακεία που δεν έχουν μεταφορικά (έξοδα αποστολής);

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι διττή: όλα και κανένα! Και ο λόγος απλός. Όπως κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα, έτσι και τα online φαρμακεία είναι επιχειρήσεις που δύσκολα μπορούν να επωμιστούν ολόκληρο το βάρος των μεταφορικών. Έτσι, όλα τα online φαρμακεία προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά (έξοδα αποστολής) αν ο πελάτης φτάσει ένα απαιτούμενο ποσό αγοράς. Αν όχι, τότε υπάρχει μία σταθερή ενδεικτική χρέωση που πρέπει να επωμιστεί ο πελάτης.

Το farmakeio365 συνεργάζεται με ένα αριθμό online φαρμακείων τα οποία όλα παρέχουν δωρεάν αποστολή έφοσον ο πελάτης φτάσει και ξεπεράσει ένα ποσό αγοράς. Η λίστα με τα online φαρμακεία και τα έξοδα αποστολής είναι παρακάτω:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Online Φαρμακείο
Έξοδα Αποστολής (Κόστος)
Δωρέαν Έξοδα Αποστολής από
Έως Κιλά
pharmasofia.gr
€ 2.0
€ 35.0
3kg
pharmagoods.gr
€ 1.7
€ 39.0
4kg
pharmacyonlineshop.gr
€ 4.0
€ 35.0
pharm24.gr
€ 2.5
€ 39.0
4kg
efarmakeio.gr
€ 3.0
€ 39.0
2kg
superpanes.gr
€ 2.5
€ 59.0
απεριόριστο
readyforbaby.gr
€ 3.5
€ 45.0
απεριόριστο

Πολλά από τα παραπάνω online φαρμακεία προσφέρουν καλύτερες τιμές μεταφορικών ή/και μικρότερα ποσά αγοράς που χρειάζεστε να συμπλήρωσετε ώστε να προκριθείτε για δωρεάν έξοδα αποστολής αν γίνετε μέλη των προγραμμάτων επιβράβευσης που έχουν.

Τέλος, αν τα κιλά του πακέτου σας είναι περισσότερα από το μέγιστο επιτρεπόμενο, τότε ενδέχεται να πληρώσετε επιπρόσθετα για κάθε κιλό.

Το farmakeio365 θα ανανεώνει το κείμενο αυτό σε κάθε αλλαγή ή προστίθοντας κι άλλα online φαρμακεία.

Recommended Posts