Οι τέσσερις καλύτερες επιλογές σε προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή!

farmakeio365-logo-icon-big

από Γιώτα Λ.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν κάποια στιγμή της ζωής τους είναι η κολπίτιδα. Η κολπίτιδα είναι η φλεγμονή του κόλπου, όταν δηλαδή η φυσική χλωρίδα του κόλπου αλλάξει, λόγω κάποιου μικροβίου ή κάποιας λοίμωξης. 

Ζητήσαμε από τους φίλους του farmakeio365 να μας πουν τη γνώμη τους και καταλήξαμε σε τέσσερις επιλογές προϊόντων για την ευαίσθητη περιοχή για να έχετε μια ευχάριστη καθημερινότητα χωρίς ενοχλήσεις!

1. Tecnoskin Tecnogyn Intima Wash 200ml

Tecnoskin Tecnogyn Intima Wash

Περιγραφή:

Για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής επιλέξτε προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτό το σκοπό. Τα απλά αφρόλουτρα μπορεί να προκαλέσουν διαταραχή του pH της περιοχής. Το TECNOGYN® INTIMATE WASH ακολουθεί την φιλοσοφία όλων των προϊόντων tecnoskin® και παρέχει πολλαπλά οφέλη. Έτσι, εκτός από την υγιεινή, διαφυλάσσει την φυσιολογική χλωρίδα και την ισορροπία του pH, προλαμβάνει μικροβιακές μολύνσεις και προστατεύει από ερεθισμούς. 

Εταιρία:

Tecnoskin 

Θέλετε να την αποκτήσετε;

2. Lactacyd Pharma Antifungal 250ml

Lactacyd Pharma Antifungal

Περιγραφή:

Προιόν σχεδιασμένο ώστε να έχει ελαφρώς αλκαλικό pH8, το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση της αυξημένης οξύτητας, η οποία ευνοεί την ανάπτυξη του μύκητα candida albicans που ευθύνεται για τις αιδοιοκολπικές μυκητιάσεις. Βοηθάει στην ανακούφιση από τη δυσφορία (κνησμό, αίσθημα καύσου, ερεθισμό) που προκαλείται από τις μυκητιασικές λοιμώξεις. Ενδείκνυται ως μέτρο πρόληψης ή ως συμπληρωματικό προιόν για την αντιμετώπιση της αιδιοκολπικής μυκητίασης.

 

Εταιρία:

Lactacyd

Θέλετε να την αποκτήσετε;

3. Frezyderm EcoVag Balance 10τμχ

Frezyderm EcoVag Balance

Περιγραφή:

Παρέχουν άμεση ανακούφιση από κνησμό (φαγούρα), φλόγωση, δυσάρεστη οσμή, υπερβολική έκκριση υγρών που οφείλονται σε βακτηριακή ή μυκητιασική κολπίτιδα, λήψη αντιβιοτικών, ενδοκολπικές πλύσεις, ακατάλληλα τοπικά καθαριστικά ή πλημμελή καθαριότητα. 

Εταιρία:

Frezyderm

Θέλετε να την αποκτήσετε;

4. Intermed Eva Mycosis 10 τμχ

Intermed Eva Mycosis

Περιγραφή:

Χάρη στα συστατικά του (βορικό οξύ, tea tree oil, γαλακτικό οξύ, PCP, εκχύλισμα χαμομηλιού και πανθενόλη), καταπολεμά λοιμώξεις από Candida albicans που δεν ανταποκρίνονται ή μπορεί να μην ανταποκριθούν (π.χ. γυναίκες με σακχαρώδη διαβήτη, ανοσοκατεσταλμένες) στη συνήθη αγωγή με αζόλες. Χρησιμοποιείται και από ασθενείς που εμφανίζουν επαναλαμβανόμενες υποτροπές (εμμένουσες κολπίτιδες) λοιμώξεις από Candida non-albicans sp.

Εταιρία:

Intermed

Θέλετε να την αποκτήσετε;

Recommended Posts