Ελληνικά online φαρμακεία που αποστέλλουν με αντικαταβολή

από Σπύρο Λ.

Ένας απο τους πιο διαδομένους τρόπους αγοράς online στην Ελλάδα, αν όχι ο πιο δημοφιλής, είναι η αντικαταβολή. Αυτό συμβαίνει καθώς αρκετοί Έλληνες πελάτες δυσκολεύονται να εμπιστευθούν ορισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα αρκετά ώστε να χρησιμοποιήσουν διαφορετικούς τρόπους πληρωμής ή δεν έχουν ακόμα αρκετή εξοικείωση με αγορές χωρίς μετρητά.

Το farmakeio365 ερεύνησε τα συνεργαζόμενα online φαρμακεία διαπιστώνοντας πως όλα τα online φαρμακεία προσφέρουν τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή.

Δείτε το παρακάτω πίνακα όπου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που συλλέξαμε για το ποια online φαρμακεία αποστέλλουν με αντικαταβολή:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Online Φαρμακείο
Αντικαταβολή
Έξτρα Χρέωση
pharmasofia.gr
Ναι
€ 1.00
pharmagoods.gr
Ναι
€ 1.80
pharmacyonlineshop.gr
Ναι
Καμία
pharm24.gr
Ναι
€ 1.49
efarmakeio.gr
Ναι
€ 1.50
superpanes.gr
Ναι
€ 2.00
readyforbaby.gr
Ναι
€ 2.00

Από τα παραπάνω online φαρμακεία, το pharm24.gr προσφέρει δωρεάν την αντικαταβολή ανάλογα του ποσού αγοράς, και εφόσον γίνετε μέλη του προγράμματος επιβράβευσης του. Λάβετε υπόψιν ότι κανένα online φαρμακείο ή κατάστημα δεν αποστέλλει με αντικαταβολή σε αγορές άνω των €500.

Η ομάδα του farmakeio365 θα ανανεώνει το κείμενο αυτό με περισσότερες πληροφορίες από online φαρμακεία τα οποία προσφέρουν αποστολή με αντικαταβολή.

Recommended Posts